Projektfejlesztés

Projektfejlesztés
Egy nemzetközi kezdeményezés, illetve határon átnyúló témajavaslat csak akkor fejleszthető támogatást nyert pályázattá, ha megfelelő szakértelem és elegendő idő áll rendelkezésre.

Projektmegvalósítás

Projektmegvalósítás
Komplex vezető partneri/projektpartneri menedzsment szolgáltatás, amely magában foglalja az összes olyan tevékenységet, amely a sikeres projekthez szükséges.

Projektelemzés

Projektelemzés
Szakmai tapasztalattal rendelkezem KKV hálózatfejlesztés és innováció, környezetvédelem, intézményi együttműködés projektekhez kapcsolódó tanulmányok projektértékelések készítésében.

Szakmai tapasztalat

Szakmai tapasztalat
Ausztria-Magyarország Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-13, Interreg V-A Ausztria-Magyarország Program, Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program, Interreg Duna Transznacionális Program 2014-2020...
Molnár Roland - pályázatok

Bemutatkozás

Molnár Roland vagyok, több mint egy évtizede foglalkozom határon átnyúló és transznacionális együttműködési pályázatokkal és projektekkel. Szakmai tevékenységem elsősorban a Nyugat-Dunántúli régióban, az osztrák-magyar, illetve a szlovén-magyar  határtérségben összpontosul. Átfogó szolgáltatásokat nyújtok a határon átnyúló és transznacionális (főként INTERREG) projektfejlesztéstől, a projektmenedzsmentig.

Munkám során a legfontosabb a precíz, körültekintő, minden részletre kiterjedő tervezés, projektfejlesztés, és menedzsment tevékenység. Az elmúlt egy évtized során a Nyugat-Dunántúli régióban (és Ausztriában) - nemzetközi együttműködésekben érintett - számos privát és közszféra szervezettel alakítottam ki napi szintű munkakapcsolatot.

Tapasztalatom szerint a határon átnyúló és transznacionális támogatási konstrukciók speciális szaktudást és rendszerismeretet igényelnek a projektgazdák részéről. Még a rutinos pályázókat és projektgazdákat is kihívás elé állítja a támogatások szabályos és szakszerű felhasználása, akik kérdéseikkel gyakran fordulnak hozzám. E kihívások leküzdésében tudok széleskörű szakmai segítséget biztosítani, legyen szó projektfejlesztésről, vagy megvalósításról.

Molnár Roland

Interreg projektfejlesztési tanácsadó, projektmenedzser

Cím: 9700 Szombathely

Mobil: +36-30-222-1948

E-mail: molnarroland.ev@gmail.com

© 2023 Your Company. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper